Кількість
|
Вартість
|
||
|
Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
- інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
- збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
- значне зменшення відходів.
Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 має об'єм резервуару у 26 літрів розмірів 530*325*200mm, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні переваги су від печі Triniti SC011:
Спеціальний злив для води, який буде спрощувати обслуговування апарату
Корпус повністю з харчової нержавіючої сталі AISI 304
Кришка виконана з силіконовим ущільнювачем, яка не пропускає воду, пар
Електронна панель, якою дуже просто користуватись
Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti SC011:
- Об'єм: 26л
- Потужність: 1000Вт
- Регулювання температури: від 30°до 99°C
- Таймер: від 00:00 до 23:59
- Габарити: 58.5x35.5xH31cm
- Розмір резервуару: 530*325*200mm
- Вага: 8кг
- Живлення: 220В
- Злив: Є
- Гарантія: 1 рік
У нас також присутній великий вибір вакуумних пакувальників. Адже без них неможливо приготувати у Sous-vide печі!