Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Апарат Су-від SJ-S015 – нова модель з Wi-Fi підключенням (ви можете керувати пристроєм на відстані вашим смартфоном на Android або IOS), потужним теном, сенсорним керуванням, контролером рівня води (автоматичне відключення при низькому рівні води або перекидання приладу), діапазоном температур від 25° до 95°С.
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
- інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
- збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
- значне зменшення відходів.
Sous vide термостат Triniti S015 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні переваги су від печі Triniti S015:
Керуйте пристроєм за допомогою вашого смартфона через програму.
24-годинний розумний таймер з автовимкненням пристрою та звуковим сигналом
Протестовано в лабораторії протягом 2200 годин безперервної роботи
Як працює керування смартфоном
Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti S015:
- Потужність: 1100Вт
- Регулювання температури: від 25°до 95°C
- Таймер: від 00:00 до 23:59
- Габарити: 380*105*92mm
- Вага: 1,6кг
- Живлення: 220В
- Гарантія: 12 місяців
У нас також присутній великий вибір вакуумних пакувальників. Адже без них неможливо приготувати у Sous-vide печі!