Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
- інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
- збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
- значне зменшення відходів.
Sous vide термостат Triniti S012 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні переваги су від печі Triniti S012:
Температурний контроль з кроком 0,1°C дозволяє приготувати страву так, як ви хочете.
24-годинний розумний таймер з автовимкненням пристрою та звуковим сигналом
Протестовано в лабораторії протягом 2200 годин безперервної роботи
Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti S012:
- Потужність: 1100Вт
- Регулювання температури: від 25°до 95°C
- Таймер: від 00:00 до 23:59
- Габарити: 38x9.4x9.6cm
- Вага: 1,6кг
- Живлення: 220В
- Гарантія: 12 місяців
У нас також присутній великий вибір вакуумних пакувальників. Адже без них неможливо приготувати у Sous-vide печі!